Om meg.

 

Heisann!

Jeg vil prøve å være med å heve nivået blant nasjonale og (kanskje?) internasjonale reiseblogger ved å opprette og drive denne bloggen. Her skal jeg gjennom mine reiser vise ulike hjørner av verden – fra alle verdensdelene. På bloggen vil det komme refleksjoner, tips, generell informasjon, guider og liknende, slik at du også kan nyte det verden har å by på, også uten så alt for mye penger. I tillegg til at du muligens får tilsvarende inspirasjon til å reise for deg selv.

Landene jeg har vært i til nå har vært: Kenya, Sverige, Tyskland, Kroatia, Tanzania, Tsjekkia, Montenegro, Zanzibar, Polen, Bulgaria, Hellas, Tunisia og Spania (Gran Canaria-øyene). Det vil si at jeg har vært ganske isolert  i Europa og Afrika. Derfor vil jeg forhåpentligvis besøke flere titalls flere i årene som kommer – også i kontinenter som Nord- og Sør-Amerika, Asia, Oseania etc.

Videre er jeg en student som kommer fra Trøndelag, er 20 år og har som mål å leve av å reise og fortelle om det. Alle bilder som blir publisert er tatt med egen linse.

Mitt største mål: besøke alle verdens land.

 

Jeg vil gjerne og jeg vil sette veldig stor pris på om du la igjen en kommentar. Enten om du vil fortelle meg at jeg har gjort en god eller dårlig jobb, eller om jeg burde legge ut flere bilder, eller om jeg burde skrive ett innlegg mine tips til sparing, eller om det er noe helt annet. Kommentarer er det som viser at du synes innholdet jeg kommer med er interessant og det er det som gjør at jeg forbedrer meg og kan gjøre bloggen enda bedre.

10357447_10153288421163582_676129663441259373_n
Bildet tatt i det som trolig er Europas sydligste fjord, i Kotor, Montenegro, som står på UNESCO’s verdensarvliste.

– Alexander Lindgaard Føll

Legg igjen en kommentar